web analytics
geld verdienen chaturbate

CHATURBATE

Chaturbate is een live en volledig interactief streaming platform waar volwassenen uit alle lagen van de bevolking hun fantasieën, verlangens kunnen verkennen en in contact kunnen komen met gelijkgestemde mensen in het proces. Een perfecte plek om een webcam model te worden

GROOTSTE WEBCAM MODELLEN PLATFORM VAN DE WERELD

Zoals de naam al doet vermoeden, combineert Chaturbate de kunst van ‘conversatie’ met masturbatie. Bovendien kun je geld verdienen met optredens op de webcam, wat geweldig is toch?

Dit heeft geleid tot de toenemende populariteit van het platform in de afgelopen 10 jaar. Het trekt wereldwijd zo’n 400 miljoen kijkers per maand. Waardoor Chaturbate een van de grootste adult cam sites in de wereld van vandaag.

45% tot 75% UITBETALING

Als basis uitbetaling verdien je bij xmodels 45% van wat de klant betaald bij Nederlandse klanten ligt dit iets lager omdat het gebruikelijk is dat nederlanders een lagere kostprijs voor het het webcammen wordt aangerekend. Heb je dus een iemand die 2 Euro per minuut betaald voor een prive shows dan ontvang jij tussen de 0.70 en 0.90 Euro per minuut. oftewel tussen de 42 en 54 per uur. Hoeveel een klant per minuut betaald is onde andere afhankelijk afhankelijk van het land waar ze vandaan komen, welke betaalmethodes ze gebruiken.. Als je je inschrijft als webcam model krijg je een persoonlijke link om jezelf te promoten of bijvoorbeeld twitter snapchat en andere social media. Voor elke klant die je zelf aanwerft krijg je nog eens 30% extra uitbetaald.

BANKOVERSCHRIJVING & PAXUM

Je kunt je verdiende geld elke 2 weken uitbetaald krijgen op je bankrekening. Maar zoals gebruikelijk bij international webcam sites is er ook de mogelijkheid om uitbetaald te krijgen via diensten als paxum. Dit zijn virtuale bankrekeningen waarbij je een prepaid creditcard toegestuurd krijgt. Met deze creditcard kun je zowel online als offline aankopen doen en je kunt je verdiende geld wereldwijd opnemen bij pinautomaten. Het voordeel van deze diensten is dat je zovaak uitbetaald kunt krijge als je wilt. Zelfs dagelijks zodat je niet elke keer 2 weken op je verdiende geld als webcam model hoeft te wachten

NEDERLAND BLOKKEREN IVM PRIVACY

Een ander bijkomend voordeel van webcam model zijn op een international platform is dat je ervoor kunt kiezen om verborgen te blijven voor nederlandse bezoekers. De kans is natuurlijk klein dat je een Nederlandse bezoeker in de chat krijgt. Maar als je liever zeker wilt weten dat niemand in je directe omgeving kan ontdekken dat je webcam model bent dan is het verborgen blijven voor Nederlands bezoek natuurlijk idaal. Lijkt het je leuk om bij Xmodels aan de slag te gaan dan kun je direct beginnen, Klik op de knop hieronder om je direct in te schrijven.