web analytics
Werken als erotisch webcam model

Algemene Informatie

Erotisch webcammen, leuk en gemakkelijke thuiswerk dat je in staat stelt om via het internet geld te verdienen. Maar hoe werkt dat precies?

Werken als erotisch webcam model

Als eerste moet je natuurlijk ingeschreven staan bij een camsite waarna je je eigen profiel en een “eigen virtuele video chat room” krijgt. Eenmaal ingeschreven verschijn je vanzelf op die camsite  op het moment dat je “online” komt.  Camsites hebben altijd veel bezoekers die ervoor kunnen kiezen om gezellig met jou te gaan video chatten. Daarvoor betalen zij een bepaald bedrag per minuut waar jij automatisch een percentage van ontvangt. Je ontvangt dus geen uurloon, maar een percentage van de omzet die jij maakt. Dat is de reden dat webcam modellen zo goed verdienen!  Simpel toch?

Zodra er betalende bezoekers in jouw chat room komen, wordt er van je verwacht dat je die bezoekers vermaakt. Dit kan zijn met een leuk  erotisch gesprek en / of  een opwindende show. Dit alles doe je op het moment dat het jou uitkomt en zin hebt om te cammen.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat jouw prive gegevens opeens openbaar worden voor iedereen waar je mee camt. In tegendeel, al jouw gegevens blijven strict geheim, en je werkt onder een “nickname”, en er is dus niemand die weet hoe jij werkelijk heet, tenzij je dat zelf vertelt natuurlijk.

Wat wordt er van je verwacht als je gaat webcammen?

De meeste  bezoekers komen voor erotisch entertainment, wij verwachten dat jij ze dit entertainment kunt bieden. Je bezoekers hebben bepaalde wensen en verwachtingen en jij mag daarin zo ver gaan als jij wilt. We willen hier wel duidelijk benadrukken dat je tot niks verplicht bent. Anders gezegd: niks moet, maar (bijna) alles mag. Probeer je bezoekers op een leuke manier te entertainen, en je zult zien, hoe vaker je online bent, hoe meer bezoekers er voor jou zullen terugkomen, en dus hoe meer jij verdient! Het is op veel camsites mogelijk om (via email) van tevoren afspraken te maken met betalende bezoekers. Populaire webcam modellen zijn dan ook vaak al een week van te voren “volgeboekt”. Dat is nog een makkelijk geld verdienen! Het tegenover gestelde is natuurlijk ook waar; een teleurgestelde bezoeker zal waarschijnlijk nooit meer bij je terug komen, maar dat ligt uiteraard helemaal aan jezelf.

Ben je eenmaal een populair webcam model met veel vaste bezoekers, dan is het mogelijk op verzoek een geheel eigen website te krijgen die volledig voor je verzorgd word. Vanaf deze webpagina kun je je webcam promoten in bijvoorbeeld de krant of op TV. Bezoekers die op jouw webpagina komen leveren meer dan het dubbele op aan inkomsten!

Voor wie is dit bedoeld?

Als jij denkt dat cammen alleen is weggelegd voor prachige jonge vrouwen van rond de 20 heb je het compleet mis. Veel bezoekers vinden het juist ook opwindend om erotisch te cammen met gewone vrouwen of mannen die bij ze in de buurt zouden kunnen wonen. Wie kunnen er dus webcam model worden? Iedereen, alle vrouwen en mannen van boven de 18 zijn welkom!

Natuurlijk zijn er wel wat spelregels, deze staan allemaal in het deelnemerscontract dat je krijgt als je je inschrijft.

Eigen Baas

Een van grootste voordelen van het werken als webcam model, is dat je in principe je eigen baas bent. Jij bent zelf degene die alles bepaalt. Je bepaalt je eigen shows, je bepaalt of je op wensen van bezoekers in gaat, en niet te vergeten, je bepaalt je eigen werktijden! Aangezien je als webcam model een percentage van de omzet krijgt, kun je je werktijden volledig zelf bepalen. Er zijn zelfs geen minimum aantal uren die je moet maken. Twee uur per week als bijbaantje, of veertig uur per week als full-time baan, s’middags, s├ívonds of s’nachts, met webcammen is alles mogelijk!