web analytics
cammodel werk

BONGACASH

Het bongamodels platform werkt iets anders als menig ander platform. De meeste Webcam Modellen zijn bij bongamodels gratis te bekijken. Maar hoe kun je dan geld verdienen? Simpel je webcam is gratis toegankelijk maar je bezoekers kunnen credits koopen en jouw tippen. Zolang er geen tips binnenkomen hoef jij natuurlijk helemaal niets te laten zien als jij dat niet wilt. Je kunt bepaalde doelen zetten. Bijvoorbeeld als Jouw bezoekers gezamelijk 100 credits hebben getipt gaat de B.H. uit bij 500 getipte credits het slipje etc.

VERDIEN MEER ALS GRATIS WEBCAM MODEL

Het voordeel van een gratis webcam chat system is dat je als webcam model potentieel heel veel kunt verdienen. Je webcam is gratis te bekijken door meerdere bezoekers. Niet iedereen wilt veel geld uitgeven aan webcam sex, maar veel mensen hebben geen problem om 5 Euro te tippen.

Aangezien je meerdere bezoekers in je chat hebt en 10 mensen tippen 5 Euro is dat al 50 Euro. Je doet een paar minute iets sexy’s en zult zin dat de tips binnen blijven komen. Gebeurd dit niet dan kun je de show weer op een lager pitje zetten totdat de tips weer op gang komen. Je kunt de kijkers ook plagen en uitdagen door net niet te laten zien wat ze willen todat er genoeg tips zijn binnen gekomen.

VASTE BEZOEKERS

Naarmate je polulairder wordt zul je veel meer terugkerende bezoekers zien, deze willen allemaal niet vor elkaar onderdoen en proberen elkaar vaak te overtreffen met tips, tot wel 100 Euro per keer, stel je voor dat je slechts enkele terugkerende bezoekers hebt die allemaal 100 euro tippen…

Soms wil een bezoekers 1op1 prive chatten zonder dat anderen kunnen meekijken. Deze mogelijk heid heb je ook je kunt dan zelf instellen hoevel je per minuut wilt ontvangen voor zo’n prive webcam sessie

INTERNATIONAAL

Bongacash is een international platform. Er is veel nederlands bezoek. Maar als je een woordje engels spreekt, (hoeft helemaal niet vloeiend te zijn) dan zal dat je inkomsten zeker ten goede komen. Wil je dat bezoekers uit Nederland je niet kunnen zien in verband met privacy dan is dat geen probleem. Je kunt zelf instellen voor welke landen jou webcam te bekijken is.

Wil je direct beginnen met geld verdienen? schrijf je dan hieronder in dan kun je vrijwel direct beginnen