web analytics
Er zijn ook Nederlandse modellen die er bewust voor kiezen om bij een buitenlandse  camsite te gaan cammen, omdat ze bijv. niet willen dat ze gezien worden door bekenden, of omdat ze denken daar meer te kunnen verdienen.

4. Webcammen op buitenlandse sites

Er zijn ook Nederlandse modellen die er bewust voor kiezen om bij een buitenlandse  camsite te gaan cammen, Buitenlandse cam sites zijn veel groter hebben meer bezoek en mensen betalen doorgaans meer per minuut, maar een grotere cam site met meerdere webcam modellen betekent ook meer concurrentie van andere modellen.

Mocht je willen werken op een buitenlandse camsite, is een beetje kennis van de Engelse taal geen overbodige luxe. Je hoeft het overigens niet vloeiend te spreken, als je maar een beetje doorhebt wat de klant wilt en eenvoudig gesprekje kunt voeren.. Een ander voordel van werken op buitenlandse cam site is dat je verdiensten naast overschrijving op je bankrekening ook via betaaldiensten zoals epay en epayservices kunnen worden uitbetaald.account. Bij deze diensten krijg je een creditcard waarmee je zowel online als in het dagelijkse leven je verdiende geld kunt spenderen. Daarnaast kun je ook overall ter wereld je verdiende geld pinnen.

Wil je je nu gelijk inschrijven als webcam model op een buitenlandse camsite?
Kies dan hier een programma wat je het meest aanspreekt

Of ga verder naar VERDIENSTEN