3. Webcammen op Nederlandse sites

Camsites in Nederland werken volgens een “pay per minute” systeem. De camsite zelf bestaat meestal uit een pagina vol met kleine foto’s van de modellen. Bezoekers kunnen op een foto klikken en komen dan uit op een profiel met betaalscherm. Dat wil zeggen dat bezoekers jouw webcam pas kunnen zien op het moment dat ze beginnen te betalen (per telefoon of sms, IDEAL, creditcard etc).

Als Nederlandse is het in de meeste gevallen het makkelijkst om met webcammen te beginnen op een Nederlandse camsite. Omdat je met bezoekers uit Nederland chat is een gesprek  aanknopen vrij simpel en kun je makkelijker een bepaalde klik met iemand hebben. Hou hierbij in je achterhoofd dat elke minuut die je met iemand doorbrengt op webcam voor jou inkomsten opleveren. De verdiensten bij een Nederlandse camsite worden overigens automatisch op jouw bankrekening bijgeschreven!

Een groot voordeel van cammen op Nederlandse sites ten opzichte van buitenlandse sites is dat het op de meeste Nederlandse camsites gebruikelijk is met meerdere bezoekers tegelijkertijd te cammen.  Voor jou als webcam model erg voordelig, immers; elke extra betalende bezoeker betekent namelijk ook extra inkomsten! Op buitenlandse camsites is het juist gebruikelijker om (tegen een hoger tarief) met 1 bezoeker prive te cammen. Dit verschil in werkwijze leggen we uitgebreider uit op terug op de pagina verdiensten.

Wil je je nu gelijk inschrijven als webcam model op een Nederlandse camsite?
SCHRIJF MIJ NU IN

Of ga verder naar WEBCAMMEN OP BUITENLANDSE SITES