4. Webcammen op buitenlandse sites

Er zijn ook Nederlandse modellen die er bewust voor kiezen om bij een buitenlandse  camsite te gaan cammen, omdat ze bijv. niet willen dat ze gezien worden door bekenden, of omdat ze denken daar meer te kunnen verdienen.

Webcammen op buitenlandse (meestal Amerikaanse) camsites werkt op een andere manier als we hier in Nederland gewend zijn. Terwijl we in Nederland gewend zijn dat de bezoekers de webcams van de modellen pas kunnen bekijken op het moment dat ze ervoor gaan betalen, werkt dat in het buitenland totaal niet zo. Op buitenlandse camsites is het namelijk gebruikelijk dat (meerdere) bezoekers gratis de modellen kunnen zien op webcam en met ze chatten in de zogenaamde “free chat”.  Door vriendelijk met de bezoekers te chatten verleiden modellen hen tot een betaalde video chat sessie, een zogenaamde “private session”.

Dit is een voorbeeld van zo’n buitenlandse  camsite die werkt volgens dit systeem, zoals je zult  zien kun je webcam modellen live bekijken. Klik hier om de camsite te bekijken

Er zijn verschillende redenen waarom sommige Nederlandse webcam modellen liever op een buitenlandse camsite werken. Een van die redenen is simpelweg omdat ze hun werk als webcam model liever geheim willen houden. Zo is het mogelijk om bijv. alle bezoekers uit Nederland te blokkeren zodat jij eigenlijk geheel anoniem werkt. Een andere reden is omdat sommige modellen meer geld kunnen verdienen op een buitenlandse site, aangezien de tarieven en dus de verdiensten vaak hoger liggen. Meer informatie over de tarieven en verdiensten op buitenlandse camsites vind je op de pagina verdiensten.

Mocht je willen werken op een buitenlandse camsite, is een beetje kennis van de Engelse taal geen overbodige luxe. Je hoeft het overigens niet vloeiend te spreken, aangezien je met smileys ook een hoop kunt uitdrukken. De verdiensten op een buitenlandse camsite worden gestort op een je “epassporte” account. Een epassporte account is een gratis VISA internet rekening die jij als webcam model kunt aanvragen, erg handig, want met je epassporte kaart kun je overal ter wereld je verdiende geld bij een pinautomaat pinnen!

Wil je je nu gelijk inschrijven als webcam model op een buitenlandse camsite?
SCHRIJF MIJ NU IN

Of ga verder naar VERDIENSTEN