7. Inschrijven

Gefeliciteerd! Je kunt nu bijna aan de slag als webcam model. Om je inschrijving compleet te maken hebben webcam sites een volledig ingevuld registratie formulier alsmede een kopie van je identiteitsbewijs nodig.

Als laatste tip willen we je meegeven dat wanneer je je inschrijft niet zomaar een “nickname” te kiezen. Probeer een “nickname” te bedenken die bij je past! Voorbeeld: een webcam model die zelf erg van kinky latex kleding houdt, doet er erg goed aan om bijvoorbeeld “latexgirl” als “nickname” te kiezen. Zo weten bezoekers al een beetje wat ze kunnen verwachten van jou als model.

Mocht je nog vragen hebben, kun je ze stellen via Contact , en uiteraard wensen we iedereen alvast veel succes!

  • Inschrijven voor Nederlandse camsites:

IsLive, de grootste en beste Nederlandse camsite van Europa. Islive is wat ons betreft de beste Nederlandse camsite om op te werken. Islive werkt volgens het “Nederlandse” systeem, waabij bezoekers jouw webcam alleen kunnen zien op het moment dat ze ervoor betalen. Er werken talloze “echte amateur” webcam modellen vanuit huis, die omgerekend allemaal een goed salaris verdienen.

SCHRIJF JE HIER IN OP ISLIVE

  • Inschrijven voor buitenlandse camsites (Engels):

1. LiveJasmin, misschien wel de bekendste buitenlandse camsite ter wereld. LiveJasmin was een pioneer in “free live chat” en vandaag de dag nog steeds een top site. LiveJasmin heeft voornamelijk Amerikaanse bezoekers die over het algemeen erg gul zijn! LiveJasmin betaalt twee keer per maand 30% over het door jouw gekozen tarief voor “private sessions” uit op jouw gratis Epassporte account. Als populair webcam model kun je op LiveJasmin ook geld prijzen winnen, en wederom een goeie camsite om op te werken.

VROUWEN, SCHRIJF JE HIER IN OP LIVEJASMIN

MANNEN, SCHRIJF JE HIER IN OP CAMERABOYS

2. CamPrime, een nieuwe moderne webcam site. Camprime is door middel van grootschalige promotie de laatste tijd erg gegroeid, waardoor CamPrime aantrekkelijk is als model te werken. Populaire webcam sites, bekenent immers meer betalende klanten!

SCHRIJF JE HIER IN OP CAMPRIME